News

#QuedauACasa

ESTUDI DES DE CASA, TELETREBALL

L’estudi des de casa començarà avui dilluns, serà imprescindible per aprofitar bé el temps tenir uns espais còmodes i adaptats, agafar una rutina horària constant, i tenir el recolzament i seguiment d’algun adult en el cas dels més petits. Les tasques i feines s’han programat en funció del grau de maduresa de l’alumnat, deixant les sessions presencials per vídeoconferència per l’alumnat més gran.

Serà molt important fer arribar als respectius tutors/es les dificultats que es puguin anar generant, especialment les dificultats de connexió, per poder valorar bé el compliment de les tasques notificades.

Des de la Inspecció Educativa es farà un seguiment d’aquestes feines, que haurem de comunicar, per poder valorar-les.

Vos deman per favor que seguiu atents als canals oficials de comunicació del col·legi: Web, Alexia, Gestib i xarxes socials. Contrastau les informacions en aquests canals, la quantitat d’informació no contrastada que està circulant és alarmant, especialment en els grups de Whatsapp. Qualsevol dubte comunicau-ho als respectius tutors/es. Teniu també els correus electrònics de l’Equip Directiu a la web.

RECORDAM ESPECIALMENT:

  • Tancament del col·legi de Palma. Tota la coordinació de la tasca docent es farà des de la seu de Son Moix.
  • No oferirem atenció al públic a la seu de Son Moix, les portes romandran tancades. Qualsevol necessitat de comunicació s’haurà de fer al telèfon 971792250, per Alexia/Gestib o pels correus electrònics habituals

Moltes gràcies i, en la mesura del possible, #QuedauACasa

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.